人靠衣裝,有人話「佢」係身份象徵,更以血拼賺錢去證明自己的存在價值🙈🙈👍

July 25, 2017

物價飛漲,衣食住行樣樣加價,人人大叫吃不消,就連本來豪爽的朋友們,也揚言要節衣縮食,省下金錢來傍身。

  不過,在社會生存,始終是人靠衣裝,單生意成功與否,見工,見家長,見親戚,有無體面,就你品味,尤其是袋同鞋。無奈,名牌手袋(H品牌,L品牌,C品牌)的價格真是愈颷愈瘋,每索逾萬元,實在叫我看傻了眼。

我相信女人對手袋總有情意結,都有理由讓自己擁有。可是,試問一般打工女郎可以負擔得起多少個H品牌?

既不想購越萬元手貨,又不想購入平價貨的淘寶貨。不如整個為自己設計嘅皮手貨?

Lokyourheart手作皮革店嚴選意大利頭層牛皮,亦有意大利名牌prada十字紋皮,度身為你訂製一個適合自己不同場合、不同職業的你、不同性格的你,既實用又顯身份象徵,必定令你愛不釋手。

 

圖中Snake Black是意大利牛皮壓印蛇紋形狀,經典黑色加上蛇紋狀,感覺更顯高貴亦不會對環境影響。手袋綴以特色細節:金色金屬皮革管線,扣,更可個人化燙金刻名。無論上班/ 去街/晚間聚會也合適 

 

立即查閱有關手袋款式,

Whatspps : 6682 5316 (Lok)
Email: lokyourheart@gmail.com

本店地址:寶琳 毓雅里9號 慧安園商場 1樓 B161號舖

.
出左寶琳地鐵C exit 出左地面立刻轉右直行 之後過2條馬路仔 見到一間中學轉左 沿住大馬路行就會見到慧安園商場 上1樓 見到間楊詩琪做代言人嘅poster 第二條行 見到呂文光議員辦公室 之後轉入去直行到尾就係本店lokyourheart_leathercraft😁😁 行程需行5-10分鐘就到😚😚 

Please reload

Recent Posts

September 1, 2019

Please reload

Featured Posts

【Prxda名牌手袋】教你自己制作過萬蚊嘅名牌包包!

May 26, 2019

1/7
Please reload

Search By Tags